Veelgestelde vragen

FAQ

PERSONALISEREN 

Hoe werkt het personaliseren van Defqon.1 tickets?

1.     Op 14 april ontvang je een e-mail van Paylogic met daarin een speciale link naar de personalisatiepagina. De e-mails worden in batches verstuurd, het kan dus verschillen hoe laat iedereen zijn/haar e-mail ontvangt.

2.     Op deze pagina log je in met je Q-dance account, of maak je deze aan als je deze nog niet hebt. 

3.     Na het inloggen krijg je de mogelijkheid om je Defqon.1 ticket te personaliseren. 

4.     Na een succesvolle personalisatie ontvang je door jouw bestelde Defqon.1 ticket in je mail. Dit is tevens je entreebewijs. 

5.     Let op: heb je ook tickets besteld voor je vrienden? Klik dan op de ‘invite’ button. Via deze button kan jij jouw vrienden uitnodigen om hun tickets te laten personaliseren.

 

Hoe kan ik mijn ticket personaliseren nadat ik een Travel & Stay Package heb geboekt?

 1. Open de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. Klik op de “COMPETE YOUR ORDER” knop in je mail en download je ticket vouchers.
 2. De tickets vouchers bevatten een persoonlijke coupon code. Ga naar defqon1.com/vouchershop en claim je aangeschafte ticket. Houd in gedachte dat iedereen dit moet doen, dus zorg ervoor dat je de vouchers naar je vrienden stuurt die met je meegaan naar Defqon.1.
 3. Nadat je succesvol je ticket hebt geclaimed ontvang je jouw Defqon.1 2018 entreebewijs per e-mail. Mocht je jouw ticket hebben geclaimed in de voucher shop ná 14 april, dan kan je direct doorstromen in het personalisatieproces.
 4. LET OP: Mochten jij en je vrienden jouw ticket vouchers niet claimen, dan krjigen jullie ook geen toegang tot het personalisatieproces waardoor jullie ook geen Defqon.1 entreeticket ontvangen. Binnen het Travel & Stay Package proces geldt dat elk persoon een ‘hoofdboeker’ is. Dit houdt in dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor het personaliseren van zijn/haar tickets, en dat er geen uitnodigingen kunnen worden verstuurd naar vrienden omtrent dit proces.

Moet ik mijn ticket personaliseren?

Ja, voor het eerst moet je Defqon.1 ticket gepersonaliseerd worden. Dit is mogelijk vanaf 14 april 2018. 

 

Wat is het gevolg van personaliseren?

Dankzij gepersonaliseerde tickets kunnen wij zwarthandel beter tegengaan waardoor er meer tickets bij onze echte fans komen. 

 

Kan ik mijn tickets nog overdragen na personalisatie?

Ja, dit is nog mogelijk vanaf 17 april. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

1.     Als je jouw ticket aan een vriend of kennis hebt verkocht, dan kan je via de ‘Ticket Transfer’ het ticket overzetten op een andere naam. De koper zal hiervoor wel een Q-dance account moeten aanmaken.

2.     Verkoop je ticket via Ticketswap. Ticketswap maakt namelijk in samenwerking met Q-dance gebruik van Securewap, waarmee we een nieuwe barcode op het ticket zetten en het ticket op jouw naam komt staan. Ook in dit geval zal de koper wel een Q-dance account moeten aanmaken.

REGULIERE KAARTVERKOOP

Wanneer start de reguliere kaartverkoop van Defqon.1?

De reguliere kaartverkoop gaat van start op 24 maart 2018 om 13:00 via Defqon1.com. De Travel & Stay kaartverkoop gaat van start op 17 maart 2018 om 13:00 via travel.defqon1.com.

 

Krijg ik gelijk een ticket na betaling?

Nee, na bij een bestelling van reguliere tickets ontvang je na betaling een bevestigingsmail. Bij Travel & Stay Packages ontvang je een ticketvoucher. LET OP: dit is nog niet je ticket. Als jouw betaling succesvol is geweest ben je hoe dan ook verzekerd van een ticket. Pas nadat je jouw ticket hebt gepersonaliseerd ontvang je een definitief ticket waarmee je toegang krijgt tot het festival.

 

Hoe kan ik tickets bestellen tijdens de reguliere kaartverkoop?

1.     Ga naar Defqon1.com

2.     Selecteer je gewenste ticket

3.     Maak tijdens het bestelproces een Q-dance account aan mits je deze nog niet hebt

4.     Voltooi de betaling

5.     Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail. LET OP: dit is nog niet je ticket. Als jouw betaling succesvol is geweest ben je hoe dan ook verzekerd van een ticket. Pas nadat je jouw ticket hebt gepersonaliseerd ontvang je een definitief ticket waarmee je toegang krijgt tot het festival.

 

PRE-SALE TICKETVERKOOP

Hoe kan ik tickets bestellen tijdens de pre-sale?

Je kunt alleen tickets bestellen tijdens de pre-sale als je je hiervoor geregistreerd hebt tussen 14 februari en 23 februari. Als je dit niet gedaan hebt kan je alleen tickets bestellen tijdens de reguliere kaartverkoop op 24 maart 2018.

 

Hoe bestel ik tickets nadat ik mij heb geregistreerd?

1.     Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail

2.     Op 3 maart gaat de pre-sale van start. Voorafgaand aan de pre-sale ontvang je op diezelfde dag een mail met daarin je persoonlijke pre-sale code, je persoonlijke link en alle informatie over het bestelproces.

3.     Klik op de link in de eerder verstuurde mail, vul jouw code in en bestel je kaarten. Als je je hebt geregistreerd voor een Travel & Stay Package ontvang je op 24 februari tussen 14:00 en 20:00 een mail met je persoonlijke kooplink. 

4.     Na een succesvolle bestelling ontvang je een mail met de bevestiging van je bestelling. Je ontvangt hier nog GEEN ticket, maar als de betaling succesvol is ben je hoe dan ook verzekerd van een Defqon.1 ticket. Je ontvangt pas een geldig entreebewijs nadat je jouw ticket hebt gepersonaliseerd.

5.     Op 14 april ontvang je een mail van onze partner Paylogic een mail met daarin een link naar de personalisatiepagina. 

6.     Via de bijbehorende link in de mail kan je jouw tickets personaliseren. Pas na personalisatie ontvang jij jouw Defqon.1 tickets waarmee jij toegang krijgt tot het festival.

 

Hoe bestel ik Travel & Stay Packages nadat ik mij heb geregistreerd?

1.     Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail.

2.     Op 24 februari gaat de Travel & Stay pre-sale van start. Op deze dag ontvang je tussen 14:00 en 20:00 een mail met een persoonlijke kooplink. De mails worden verstuurd op volgorde van inschrijving. Klik op de link en bestel je gewenste Package.

3.     Na een succesvolle bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin je ticketvouchers. Let op: dit zijn GEEN entreetickets.

4.     Via de link op de ticketvouchers kan je je gekochte ticket claimen. Dit doe je per persoon. Stuur de ticketvouchers dus naar al je vrienden zodat ieder zelf zijn ticket kan claimen. 

5.     Na het claimen van je ticket ontvang je wederom een bevestiging per mail. Via de bijbehorende link in de mail kan je jouw tickets personaliseren. Pas na personalisatie (vanaf 14 april) ontvang jij jouw Defqon.1 tickets. 


Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke code en link voor de pre-sale?

Je ticket code ontvang je op 3 maart voordat de pre-sale van start gaat. Je Travel & Stay code ontvang je op 24 februari tussen 14:00 en 20:00. 

 

Krijg ik eerder een code als ik mij eerder registreer?

Voor losse tickets geldt: iedereen die zich registreert ontvangt een code, dus het moment van registratie maakt niets uit. 

Voor Travel & Stay Packages geldt: de persoonlijke kooplinks worden verstuurd in volgorde van inschrijving. Schrijf je dus z.s.m. in om de grootste kans te maken op je gewenste Package. 

 

Wanneer kan ik mijn tickets kopen nadat ik mij heb geregistreerd?

Nadat je Defqon.1 registratie succesvol is verlopen krijg je een mail met daarin informatie over het bestellen van tickets. De pre-sale gaat van start op 3 maart 2018. De pre-sale voor Travel & Stay Packages start op 24 februari 2018.

Overige ticket vragen

Ik heb mij geregistreerd voor de pre-sale, maar ik heb nooit een bevestigingsmail met een code en link ontvangen. Wat moet ik doen?

Je zou altijd een bevestigingsmail moeten ontvangen. Je kan het beste een mail sturen naar info@q-dance.com zodat wij kunnen kijken wat er fout is gegaan. Vergeet ook niet je spambox te controleren. Mocht je een Travel & Stay Package hebben besteld, dan ontvang je jouw code en link pas op 24 februari. 

 

Ik heb mij niet geregistreerd voor de pre-sale, kan ik dan alsnog wel tickets bestellen?

Ja, je hebt nog steeds de mogelijkheid om tickets te bestellen tijdens de reguliere kaartverkoop op 24 maart 2018. 

 

Wat voor soorten tickets zijn er te bestellen?

Voor Defqon.1 zijn er Weekend Tickets, Saturday Tickets en Sunday Tickets te bestellen. Deze tickets zijn zowel Regular als Premium beschikbaar. 

 

Wat is het ticketlimiet?

Je kan maximaal 4 Weekend Tickets, 2 Saturday Tickets en 4 Sunday Tickets kopen. Combineren is mogelijk met een maximum van 8 tickets per order in totaal. Het maximumaantal Travel & Stay Packages verschilt per accommodatie. Bekijk alle info op travel.defqon1.com.

 

Kan ik mijn Defqon.1 ticket verkopen als ik zelf niet meer ga?

Ja, dit is nog mogelijk vanaf 17 april. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

 1. Als je jouw ticket aan een vriend of kennis hebt verkocht, dan kan je via de ‘Ticket Transfer’ het ticket overzetten op een andere naam. De koper zal hiervoor wel een Q-dance account moeten aanmaken.
 2. Verkoop je ticket via Ticketswap. Ticketswap maakt namelijk in samenwerking met Q-dance gebruik van Securewap, waarmee we een nieuwe barcode op het ticket zetten en het ticket op jouw naam komt staan. Ook in dit geval zal de koper wel een Q-dance account moeten aanmaken. 

 

Hoeveel kost een ticket?

De prijzen van tickets worden pas bekend gemaakt tijdens de start van de kaartverkoop.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Maestro, Mastercard, Visa, iDeal, ING Homepay, Bancontact/Mr.Cash, Carte Bancaire en Sofortuberweising. 

 

Wat is een Premium Ticket?

Nieuw dit jaar zijn Premium Tickets. Hiermee beleef je Defqon.1 als nooit te voren. Voordelen van Premium Tickets zijn: 

 

 • Toegang tot de Premium Decks bij de RED, BLUE & BLACK, inclusief: 
  - Premium toiletten
  - Premium barren
  - Het beste uitzicht om POWER HOUR, The Endshow en The Closing Ceremony te aanschouwen bij de RED
  - Het beste uitzicht om The Gathering te checken in de BLUE en de BLACK.
 • Gratis kluisje
 • Fast lane bij elke Defqon.1 ingang
 • Premium gadget

  

Kan ik mijn tickets nog overdragen na personalisatie?

Ja, dit is nog mogelijk vanaf 17 april. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

1.     Als je jouw ticket aan een vriend of kennis hebt verkocht, dan kan je via de ‘Ticket Transfer’ het ticket overzetten op een andere naam. De koper zal hiervoor wel een Q-dance account moeten aanmaken.

2.     Verkoop je ticket via Ticketswap. Ticketswap maakt namelijk in samenwerking met Q-dance gebruik van Securewap, waarmee we een nieuwe barcode op het ticket zetten en het ticket op jouw naam komt staan. Ook in dit geval zal de koper wel een Q-dance account moeten aanmaken.

 

Kan ik ook gelijk een parkeerticket aanschaffen?

Nee, parkeerkaarten, NS combi tickets en shuttlebus tickets worden pas in een later stadium aangeboden. Nadat je succesvol jouw ticket hebt gepersonaliseerd krijg jij de mogelijkheid om additionele tickets zoals parkeerkaarten aan te schaffen in een aparte Defqon.1 webwinkel. Meer informatie hierover ontvang je via de mail. 

Zijn er dit jaar ook weer e-lockers te koop?

Ja, net als vorig jaar bieden wij diverse e-lockers aan op het camping-en festivalterrein. Deze zijn pas te bestellen nadat je jouw tickets succesvol hebt gepersonaliseerd. 

 

Festival:

Vr/za/zo medium daglocker: online: €7 - ter plaatse: €9 | 25 cm hoog, 30cm breed, 50 cm diep

Vr/za/zo large daglocker: online: €9 - ter plaatse: €11 | 35 cm hoog, 30 cm breed, 50 cm diep

 

 

Camping:

Weekend medium: online €18 - ter plaatse: €20 | 25 cm hoog, 30cm breed, 50 cm diep

Weekend large: online €23 - ter plaatse: €25 | 35 cm hoog, 30 cm breed, 50 cm diep

Weekend XXL: online €29 - ter plaatse: €30 | 35 cm hoog, 60 cm breed, 50 cm diep

 

Kan ik mijn ticket later nog upgraden of aanpassen?

Nee, dit is niet mogelijk. Je kan uiteraard wel veilig een ander soort ticket aanschaffen via Ticketswap. 

 

Kan ik mijn ticket annuleren of terugverkopen aan jullie als ik niet meer kan?

Een ticket annuleren of aan ons terugverkopen is nooit mogelijk, dus denk goed na of je ook daadwerkelijk aanwezig kan zijn voordat je een ticket koopt. 

 

Wat voor maatregelen nemen jullie tegen zwarthandel van tickets?

Door het personaliseren van Defqon.1 tickets nemen wij krachtige stappen tegen zwarthandel. Daarnaast kunnen Defqon.1 tickets alleen nog maar via ons of onze partner Ticketswap van ticket eigenaar worden veranderd. Wij raden het ten strengste af Defqon.1 tickets te kopen vanaf andere marktplaatsen. Tevens controleren wij regelmatig deze marktplaatsen en waar nodig ondernemen wij stappen tegen handelaren. 

 

Ik heb een bevestigingsmail ontvangen na mijn ticket betaling, wanneer krijg ik een ticket?

Je bevestigingsmail is een overzicht van hetgeen je hebt aangeschaft en bevat informatie over het personalisatieproces. Pas na een succesvolle personalisatie van je voucher ontvang je een Defqon.1 Ticket. Wel ben je hiermee al verzekerd van tickets. 

 

Kan ik ook Defqon.1 tickets kopen voor mijn vrienden?

Ja, dit is gewoon mogelijk. Zorg er wel voor dat je de gegevens van je vrienden bij de hand hebt, aangezien dat nodig is om de bestelling te voltooien. Ook moeten je vrienden hun tickets laten personaliseren voordat deze geactiveerd worden. 

 

Wordt er op naam gecontroleerd bij de toegang van Defqon.1 nu de tickets gepersonaliseerd zijn?

Het is mogelijk dat er gecontroleerd wordt op legitimatie bij de ingang, ongeacht leeftijd. Zorg er dus voor dat jouw ticket ook daadwerkelijk op jouw naam staat om teleurstelling te voorkomen. 

Q-dance account

Wat is een Q-dance account?

Een Q-dance account is jouw toegang tot de wereld van Q-dance. Niet alleen kan je met een Q-dance account vanaf nu al je event tickets bestellen, ook ervaar jij als Q-dance member verschillende toffe voordelen zoals exclusieve content, toegang tot pre-sales en de mogelijkheid om unieke prijzen te winnen. Daarnaast is een Q-dance account in de toekomst jouw ticket tot ons exclusieve digitale platform, we houden je op de hoogte hierover!

 

Waarom heb ik een Q-dance account nodig?

Een Q-dance account is vanaf nu nodig om je Defqon.1 tickets mee aan te schaffen. Ook in de toekomst is dit account jouw toegang tot de wereld van Q-dance!

 

Wat zijn de voordelen van een Q-dance account?

Met een Q-dance account krijg je onder andere:

 • Toegang tot de pre-sale van onze evenementen
 • Exclusieve content tot je beschikking
 • De complete Q-dance member behandeling, inclusief vele voordelen 
 • De kans om vette Q-dance prijzen te winnen

Daarnaast hebben we in de toekomst nog veel meer in petto voor onze Q-dance members, dus dat wil je zeker niet missen. 

 

Hoe kan ik een Q-dance account aanmaken?

Dit kan momenteel alleen door je te registreren voor Defqon.1 via registration.q-dance.com. In de toekomst wordt het wel mogelijk om los een Q-dance account aan te maken. 

 

Ik wil wel een Defqon.1 ticket bestellen, maar ik heb liever geen Q-dance account. Wat nu?

Om ervoor te zorgen dat onze dedicated fans de kans krijgen om Defqon.1 tickets aan te schaffen en om zwarthandel tegen te gaan, is het noodzakelijk dat iedereen die naar Defqon.1 wil een Q-dance account aanmaakt. Hierboven kan je lezen wat de voordelen van een Q-dance account zijn. 

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Het is mogelijk dat je bevestigingsmail in je spambox is gekomen. Mocht je toch niets hebben ontvangen, dan kan je het altijd een mail sturen naar info@q-dance.com.

 

Heb ik vanaf nu altijd een Q-dance account nodig om tickets te bestellen?

Ja, voor elk toekomstig evenement zal je vanaf nu tickets moeten bestellen via je Q-dance account. 

 

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Privacy is voor ons extreem belangrijk. Check voor meer info onze privacyvoorwaarden. Heb je nog meer vragen? Mail dan gerust naar info@q-dance.com.

 

Kan ik mijn persoonlijke gegevens nog aanpassen na het aanmaken van een account?

Jazeker, je kan je gegevens aanpassen door in te loggen via registration.q-dance.com

 

Ik heb geen toegang meer tot mijn Q-dance account, wat nu?

Ga naar Q-dance.com, daar heb je binnen het inlogsysteem de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. 

 

Kan ik met mijn Q-dance account ook tickets voor vrienden bestellen?

Ja, dit is gewoon mogelijk. Met een Q-dance account kan je gemakkelijk voor jou en je vrienden tickets bestellen voor Defqon.1 en onze andere evenementen. Je vrienden moeten wel hun Defqon.1 tickets personaliseren voordat deze geactiveerd worden.

 

Moet ik betalen voor een Q-dance account?

Nee, een Q-dance account aanmaken is helemaal gratis. Enjoy!

Travel & Stay Packages

Wat zijn Travel & Stay Packages?

Dit zijn pakketten inclusief een Defqon.1 Weekend Festival ticket (Weekend, Saturday of Sunday) en een accommodatie naar keuze op of buiten de Defqon.1 Camping Ground. Bekijk alle opties op travel.defqon1.com

 

Wanneer gaan de Defqon.1 Travel & Stay Packages in de verkoop?

De Travel & Stay sale begint op 17 maart 2018. De pre-sale van Travel & Stay Packages is begonnen op 24 februari 2018. 
 

Hoe bestel ik Travel & Stay Packages?

1.     Op 24 februari is de Travel & Stay pre-sale van start gegaan. Op 17 maart start de reguliere verkoop van Travel & Stay Packages via travel.defqon1.com.

2.     Na een succesvolle bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin je ticketvouchers. Let op: dit zijn GEEN entreetickets.

3.     Via de link op de ticketvouchers kan je je gekochte ticket claimen. Dit doe je per persoon. Stuur de ticketvouchers dus naar al je vrienden zodat ieder zelf zijn ticket kan claimen. 

4.     Na het claimen van je ticket ontvang je wederom een bevestiging per mail. Via de bijbehorende link in de mail kan je jouw tickets personaliseren. Pas na personalisatie (mogelijk vanaf 14 april) ontvang jij jouw Defqon.1 tickets. 

 

Hoe werkt het personaliseren van Defqon.1 tickets?

Op 14 april ontvang je een e-mail van Paylogic met daarin een speciale link naar de personalisatiepagina. Als je een Travel & Stay Package hebt besteld, dan moet je eerst je vouchers verzilveren voor je kan beginnen aan het personalisatieproces.

 

Kan ik met minder personen boeken dan de geadviseerde grootte van de accommodatie?

Ja, dat kan. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 5-persoons tipi of cottage te boeken voor 4 personen, inclusief 4 tickets. Tijdens het boekingsproces zal er een toeslag in rekening worden gebracht voor het lege bed. 

 

Kunnen mijn vrienden en ik apart betalen?

Nee, dit is niet mogelijk. De pakketten voor jou en je vrienden dienen in 1x afgerekend te worden. Zorg dus voor voldoende geld op je rekening als je van plan bent om een Travel & Stay Package te bestellen.

 

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, alle service fees en transactiekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor sommige accomodaties dien je bij aankomst nog wel een borg te betalen, die je bij vertrek weer terugkrijgt. Bij de pakket omschrijving op de boekingsbevestiging staat vermeld of dit het geval is en welk bedrag dit is. 

 

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Mastercard, Visa, iDeal, Bancontact, Mister Cash en Paypal.

 

Zijn transfers inbegrepen in de Travel & Stay Packges?

Alleen transfers vanaf hotels, cottages en appartementen naar Defqon.1 Weekend Festival en terug zijn inbegrepen. Shuttle bus tickets vanaf station Dronten, Schiphol of een privé transfer bijboeken is optioneel. 

 

Ik heb geen Travel & Stay Package geboekt, maar ik wil wel graag met de transfer mee. Is dit mogelijk?

Wanneer er nog plaatsen beschikbaar zijn in de transferbussen kan dit tegen betaling. Dit zal bij de receptie van de desbetreffende accommodatie aangegeven worden. 

 

Ik wil een Travel & Stay Package boeken, maar heb geen ticket meer nodig. Hoe kan ik dit boeken?

Dit is mogelijk door tijdens het boekingsproces te kiezen voor ‘No Ticket’. De ticketprijs wordt dan van het totaal afgetrokken.

 

Ik heb al geboekt, maar wil nog een of meerdere personen toevoegen. Is dit mogelijk?

Ja dit kan, neem hiervoor even contact met ons op via travel@q-dance.com.

 

Mijn vrienden en ik hebben samen een Travel & Stay Package geboekt. Moeten wij dan samen aankomen?

Nee, je mag gewoon afzonderlijk van elkaar aankomen. Je krijgt per persoon namelijk een entrance ticket en 1 voucher voor de accommodatie. Bij het inchecken van de accommodatie wordt gevraagd om de legitimatie van de hoofdboeker. De hoofdboeker dient dus wel altijd als eerste aanwezig te zijn. Neem contact met ons op via travel@q-dance.com als dit niet mogelijk is. 

 

Ik wil mijn boeking annuleren, kan dit?

Helaas is het niet mogelijk om je boeking te annuleren. Je kunt wel een naamswijziging doorvoeren voor 25,-.

 

Ik wil graag een of meerdere nachten bijboeken, kan dit?

Meestal is dit mogelijk, ook hiervoor raden we je aan even contact met ons op te nemen via travel@q-dance.com.

 

Moet ik borg betalen?

Dit is afhankelijk van de accommodatie en zal aangegeven worden in de boekingsbevestiging. 

 

Mijn vrienden hebben dezelfde Travel & Stay Package geboekt als ik, is het mogelijk dat onze accommodaties naast elkaar komen?

Neem hiervoor contact met ons op via travel@q-dance.com en geef alle order nummers waar het om gaat aan ons door. Wij zullen ons uiterste best doen om jullie naast elkaar te plaatsen.

 

Waar kan ik mij op de camping melden als ik een Travel & Stay Package heb geboekt?

Dit verschilt per accommodatie. Op je voucher, te downloaden via je boekingsbevestiging, staat aangegeven waar je je moet melden.

 

Moet ik voor een bepaalde tijd ingecheckt zijn?

Nee, je kunt 24-uur per dag terecht bij ons om in te checken. Kom je na 23:00 aan om je Defqon.1 tent op te halen, dan kan het zijn dat je wordt doorverwezen naar een andere locatie. 

 

Stel er zijn problemen tijdens het weekend, hoe kan ik jullie dan bereiken?

Voor alle Travel & Stay gasten is er gedurende het hele weekend 24 uur per dag een noodnummer actief dat je kunt bellen voor noodgevallen. Het noodnummer vind je terug in de boekingsbevestiging en je voucher. Tevens is de Q-dance Travel balie op de Defqon.1 Camping Ground 24 uur per dag geopend. 

 

Ik wil graag later uitchecken dan de gegeven uitchecktijd, hoe regel ik dit?

Wanneer je op de Defqon.1 Camping Ground verblijft is het niet mogelijk om later uit te checken. Wanneer je in een hotel verblijft is het in sommige gevallen mogelijk later uit te checken dan de oorspronkelijke uitchecktijd. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via travel@q-dance.com.

 

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn boeking?

Voor vragen omtrent je boeking kun je contact opnemen met ons via travel@q-dance.com

Praktische informatie

Is er een vierde dag aan Defqon.1 toegevoegd?

Nee, er wordt dit jaar geen vierde dag toegevoegd aan Defqon.1. 

 

Waar vindt Defqon.1 plaats?

Defqon.1 vindt plaats in Biddinghuizen, bij Walibi. 

 

Wanneer vindt Defqon.1 plaats?

Defqon.1 vindt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni plaats. Weekend Warriors kunnen op maandag 25 juni uitchecken.

 

Wat is de minimumleeftijd voor Defqon.1?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om Defqon.1 te bezoeken.

 

Ik ben mindervalide, kan ik Defqon.1 alsnog op een goede manier beleven?

Jazeker, Defqon.1 is als festival voor iedereen toegankelijk. We hebben speciale faciliteiten om het tijdens jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. 

 

Wat zijn de prijzen voor eten en drinken op het festival?

Prijzen van consumpties op het festival maken wij niet vooraf bekend. 


Met welke betaalpassen kan ik betalen op het festival?

De volgende passen zijn bruikbaar bij onze pinautomaten: Mastercard, Maestro, VISA, AMEX, VPAY. Let op: creditcards kunnen enkel gebruikt worden in combinatie met pincode.

 

Komt er een dj contest?

Jazeker! De finalisten zijn inmiddels gekozen, stem nu op jouw favoriet.

 

Wanneer verschijnt de line-up?

De line-up is inmiddels bekend, bekijk hier de line-up.

 

Wie maakt het anthem van dit jaar?

Project One! Luister het anthem, Maximum Force, nu.