02-03-2017

Victory Forever

Weekend Warriors! Deze zomer wacht ons een ware mijlpaal – Defqon.1 bestaat vijftien jaar. Dit is het ultieme moment om massaal een ode te brengen aan de historie waar iedereen onderdeel van is.

 

Van 23 tot en met 25 juni vormt Defqon.1 Weekend Festival de legendarische plek waar we deze gelegenheid gezamenlijk eer aandoen. Verspreid over het terrein van Walibi Holland, Biddinghuizen tref je een breed spectrum van area’s die de hedendaagse hardere stijlen keihard vertegenwoordigen.

 

Tijdens een epische weekendervaring kom je oog in oog te staan met onze vier zwaargewichten: The Gathering, POWER HOUR, The Endshow en The Closing Ceremony. De afsluiter op zondag bestaat uit een unieke reis door de tijd onder leiding van de onvervalste Legends. Naast de grote showmomenten hebben we uiteraard nog veel meer voor je klaarstaan.

 

Het officiële anthem 'Victory Forever (Defqon.1 Anthem 2017)' van deze editie is geproduceerd door Frequencerz.

Through victory we write history – check de trailer hier.

 

Tickets voor Defqon.1 gaan op zaterdag 25 maart om 13:00 in de verkoop via Defqon1.com.

 

 

VICTORY FOREVER


The Closing Ceremony – De komst van de Defqon.1 Legends

Laat je verwachtingen maar alvast maximaal pieken want er nadert een groots spektakel – en dat gaan we met z’n allen vieren.

 

Op zondag is The Closing Ceremony de spil waar alles samenkomt. Dit belooft met recht een waar hoogtepunt in de geschiedenis van hardstyle te gaan worden. Het is vijftien jaar geleden dat hardstyle een weg naar de top insloeg en Defqon.1 zich in het epicentrum van deze ontwikkeling vestigde. Gedurende drie uur nemen de Legends je mee op een memorabele reis door het fundament van onze historie. Dit zijn de artiesten die onlosmakelijk verbonden zijn met de traditie en symbool staan voor het gevoel waar we voor leven.


Kaartverkoop – Een complete weekendervaring, zaterdag of zondag

Tickets voor Defqon.1 gaan op zaterdag 25 maart om 13:00 in de verkoop via Defqon1.com.

 

Check defqon1.com/tickets voor meer informatie over tickets. 

 

De pakketten van Q-dance Travel, inclusief de plekken op de Friends Camp, zijn verkrijgbaar via travel.defqon1.com.

 

Let op: alle voorgaande edities van Defqon.1 gingen snel uitverkocht. Wees er dus op tijd bij en voorkom teleurstelling.

 

Houd social media in de gaten, gebruik de hashtag #Defqon1 en informeer je vrienden.

  

FOLLOW THE WAYS OF DEFQON.1

DELEN: