26-04-2018

Sunday Funday

Nieuw op Defqon.1 is Sunday Funday: de dikste festivaldag van het jaar! Heb jij zin om volledig uit je plaat te gaan, dan wil je deze dag zeker niet missen want we hebben meer madness voor je in petto dan ooit.

 

Een van de nieuwe onderdelen dit jaar is de opening van de RED om 3 uur. Voor de allereerste keer zijn de poorten van Defqon.1’s mainstage al in de middag geopend om jou te voorzien van de gekste festivalervaring ooit. Buiten de RED madness is er natuurlijk ook meer dan genoeg te beleven op de andere stages. Sunday Funday staat namelijk in het teken van een unieke festivalbeleving, waardoor er op deze dag gloednieuwe live acts en showcases klaarstaan bij onder andere de BLUE, BLACK en INDIGO.

 

Uiteraard hebben we ook aan de vroege vogels gedacht. Daarom hebben we dit jaar drie nieuwe Sunday Morning Specials bedacht:

 

-          Open Air-Bed Concert

-          Breakfast for Champions

-          Scavenger Hunt

 

Om je dag nog gekker te maken moedigen we je aan om je gestoordste outfit aan te trekken om onderdeel te worden van het gezelligste en grootste verkleedfestijn ooit op Defqon.1.

 

Als kers op de taart sluiten we het weekend af met The Closing Ceremony. Samen met Brennan Heart, Coone en Project One zorgen we voor een onvergetelijke afsluiter op zondag die je zeker niet wil missen.

 

Tickets voor Defqon.1 Sunday Funday zijn beschikbaar via https://defqon1.nl/nl/tickets.


DELEN: